luni, 14 septembrie 2009

Inapoi in clasa I !?

Credeati ca toti s-au bucurat de vacanta anul asta haladuind in insule indepartate cu plaje in lands of the real choice? Ei bine, da!
Insa unii au stat si au sapat...si au sapat...in mintile lor. Si au facut gauri adanci, caci era solul moale, usor de sapat. Acu' se naste insa dilema: cu ce naiba isi umplu edilii...caci despre ei este vorba...vidul ramas in urma sapaturilor?

Pai cu ganduri bune pentru dvs, citadinilor, care esteti...si care sa va bucurati de ce stie ei sa faca mai bine: gropi (in general in bugetele alocate)! Toate nascute si crescute cu atentie, pentru bunastarea si comfortul dumneavoastra.

Caci groapa nu este a lor, sau a voastra, ci a urmasilor urmasilor vostri, doar trebuie sa aiba si copiii loc de joaca. Nu de alta, dar in multe din scolile in care "incepe" astazi anul scolar, copiii nu au ce cauta, ca nu sunt gata scolile.

In loc de insemne cu "vopsit proaspat", ar trebui sa apara inscriptii gen: "Banca de stat pe ea", adica nu de depus banii, caci banii au fost depusi deja, de parinti responsabili, in contul unui angajat al statului ce s-a plimbat la clasa business, nu la clasa I a scolii primare.
Ma intreb daca pot inalta stalpul asta mai sus, sa ajunga unde trebuie...

From planes

In caz ca va intrebati de ce m-am luat de vietile alora de ar trebui sa faca scolile sa arate educabil, ei bine, e pentru ca maica-mea, profesoara de cariera, e suparata ca a fost certata ca ai ei elevi au stricat niste banci care s-au stricat stand, in vacanta, atat de bine fusesera facute...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu