duminică, 17 ianuarie 2010

"Ca desi nu pare, oamenii buni sunt mult mai multi decat aia rai pe pamantul asta" - Mihai Barbu

N-am urmarit povestea ce rula pe doua roti pe mongolia.ro. Am stiut de ea, dar am uitat sa mai deschid blogul asta, in timp ce Doyle inghitea kilometri in timp real.

Uneori constientizez ca ma port fix ca atunci cand ai in fata o carte fascinanta si putin mai in dreapta laptopul cu "obligatii cotidiene". Cumva...prioritizarile se fac anapoda, dupa criterii stabilite de altii, asumate prin studiul asiduu la scoala responsabilitatii.

Azi mi-am petrecut o parte buna de zi in fundul patului, cu laptopul in brate, citindu-l pe Mihai Barbu. Si pe Doyle. O vreme in urma, mi-am luat internet pe mobil si m-am felicitat azi pentru asta. Imi pot continua lectura si "la purtator". Azi am prioritati de weekend si de om liber la cap. Macar azi.

Ieri, la intalnirea de la Green Tea, cu povestile LumeaMare mi-am dat seama ca am calatorit mult si mut. Ce-i drept...stilul meu de a calatori "bug-free" nu mi s-a parut ca ar fi de mare interes pentru cineva. Tot ce am notat au fost lucruri pe care nu as fi vrut sa le uit...detalii sentimentaliste, precum impodobirea unui palmier de Craciun, in Philippines.

Calatoriile ar trebui facute cu mai multa jertfa decat putinele ore de somn sau multele ore de stat in fund in avion. Alea mi-au devenit o obisnuinta ce nu ma mai afecteaza.
Am primit un impuls de la Lumeamare prin vederea ce mi-a devenit semn de carte . Sa pornesc de aici...Sa planific neprevazutul ceva mai bine. Cu muzica, desigur...


The Verve - Bittersweet Symphony
Asculta mai multe audio Muzica



From Lumeaemare

2 comentarii:

  1. Multumesc mult pentru ganduri si ma bucur ca intalnirea de ieri ti-a adus ceva nou in suflet. Fiecare calatoreste asa cum crede si eu sunt convinsa ca fiecare calatorie poate fi interesanta. Asta incercam pe site si vrem sa o demonstram si in aceste intalniri.
    Ma bucur ca ai venit si te mai astept cu drag si la urmatoarele Povesti din LumeaMare!

    Roxana

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc mult de melodie...a trecut peste un an de cand n-am mai auzit-o!

    RăspundețiȘtergere