luni, 11 ianuarie 2010

Cum stim noi, astia din BD, sa luptam? Impreuna

Anul asta se vor face 4 ani de cand am intrat prima oara in BitDefender.

Eram in sediul din Aerofina, initial, in cel mai ravnit birou din cladire. O aroganta pe care ne-o permiteam, ca prin urechile acului.
N-am simtit nicio asperitate, nicio dificultate a intelege ceva. Mulajul perfect.In clipa cand am intrat pe usa in prima zi de lucru, am fost "botezata" cu prima sedinta. Mi s-a parut fain. Inca mi se mai pare fain :)

Oamenii din jur aveau varsta mea. Suntem tineri si acum, dar atunci eram parca mai necopti. Daca admir ceva cu adevarat la cei din jurul meu...e puterea de mobilizare. Nopti petrecute la setup, kit-uri in limbi stranii livrate flawless...mandria de a fi BD...

Astazi incepem sa strangem banii pentru transplantul de maduva al lui Daniel Raduta, colegul nostru care face parte din echipa laboratorului de Antispam. Multi il cunosc bine, dar pentru cei care nu il cunosc deloc, vom incerca sa adunam cateva din povestile noastre "de birou" cu unul din cei mai blonzi membri ai echipei.




















Nu avem chiar tot timpul, asa ca vom muta munti si mari pentru ca viata prietenului nostru sa continue asa cum merita, fericit, blond, cu zambetul pe buze.

Am lansat o cauza pe Facebook si puteti citi multe lucruri pe blogul lui Daniel.

In timp ce scriu randurile astea, ma orbeste soarele pe fereastra de la parter, in sediul din Industriilor.
Imi arata ca va fi bine.

Celor care vor dori sa contribuie cu donatii, le punem la dispozitie urmatoarele conturi:


EUR: RO72BTRL06404201F02712XX
RON: RO57BTRL064013HAF02712XX

2 comentarii:

  1. Am vazut un mare billboard cu BitDefender la Colombo, Sri Lanka langa Unity Plaza Mall... Stii ceva de el ? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Avem reprezentare in sri Lanka prin 2 parteneri locali. Una din atributiile lor e sa creeze brand awareness, inclusiv prin street signage

    RăspundețiȘtergere