sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Intre cer si pamant...sunt nehotarata

Nu as putea alege, daca mi s-ar spune "trebuie sa alegi"...





Am prins cateva cadre intre Bran si Sirnea, la apus.

NB pentru mine: Azi am vazut 2 curcubee. Doo, da? :)

12 comentarii:

  1. tocmai de aceea Dumnezeu ne-a oferit un dar fara de pret...ne-a asezat intre cer si pamant: ca sa pretuim pamantul si sa tanjim catre cer...numai ca noi...
    Superbe poze..bv:)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ionut Mare adevar:) Eu aveam nevoie de imagini de tipul asta ca sa-mi pot lipi niste aripi la loc. Simt eu ca pe 2010 voi avea nevoie de toate aripile ce mi se intind/confectioneaza/doneaza...sau poate mi-or creste si mie altceva decat fulgi :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @MisterDevil Deci ...Cer sau abis...pentru tine? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana Stoleru eu te plac . Diana Stoleru vrei sa fii sotia mea ? Diana Stoleru eu doar glumeam . Diana Stoleru eu te-am listat in blogroll . Diana Stoleru ne vedem in alta lume . Diana Stoleru , pa pa .

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga C.I.,

    se intampla ca de fiecare data cand ma cere un nene de nevasta sa am parte de surprize care mai de care mai interesante, gen: se dovedeste ca traieste in trecut; se dovedeste ca pot trai eu foarte bine si fara el (asta e valabil foarte des!); se dovedeste ca e insurat; se dovedeste ca ar vrea sa se insoare la Las Vegas (io n-am viza de SUA), samd...

    Cred ca mi-e frica de insuratoarea barbatilor... =))

    RăspundețiȘtergere
  6. Diana Stoleru , uite ce . Diana Stoleru daca tu spui ca un nene care a ajuns la pasul de a te cere de nevasta se dovedeste in capusorul tau ca e doar inca o persoana cu care poti trai foarte bine si fara , inseamna draga mea Diana Stoleru ca tu nu l-ai iubit niciodata cu adevarat pe acel nene . Diana Stoleru nici eu n-am viza de SUA . Diana Stoleru nici pe mine nu prea ma trage inima sa ma insor . Dar Diana Stoleru , oricum se va intampla candva ,la batranete :) asa ca nu ramane nimic de facut decat sa sper ca 'ea' nu se va dovedi a fi o scorpie serioasa materialista si lipsita de viata .

    RăspundețiȘtergere
  7. M-am amuzat un pic. Se poate ca un nene, chiar nenele ala de te cere de nevasta, sa nu isi aloce prea mult timp pentru a te cunoaste sau pentru a fi cunscut. Sa zicem ce vreo 3 saptamani i se par suficiente :) Sper ca asta nu te va surprinde prea mult :))

    Eu zic ca poate ai noroc si nu vei avea parte de scorpie materialista cand tu te vei insura la batranete. Vezi sa aibe si ea mai mult de 25 de ani totusi...

    RăspundețiȘtergere
  8. Diana Stoleru , eh ...
    Diana Stoleru , asta-i o exagerare cu '3 saptamani' . Diana Stoleru , eu cred ca acel 'nene' e un 'clasic' , un nene ce odata ce se indragosteste , nu mai gandeste , orbeste , nu-i mai pasa de ce poate urma , nu-i mai pasa de 'voi' si-si urmareste doar instinctele lacomiei sale .
    Diana Stoleru , va rasari soarele si pe strada ta . Diana Stoleru , nu stiu de unde mi-a venit asta cu 'soarele si pe strada ta' dar suna kinky .
    Diana Stoleru , discutia asta ia o amploare somnolenta . Diana Stoleru , hai sa schimbam subiectul . Diana Stoleru , ce zici ?

    RăspundețiȘtergere
  9. zica ca da....e cazul sa schimbam subiectul

    RăspundețiȘtergere
  10. Diana Stoleru , propune tu unul . Eu-s de acord sa vorbim despre orice .

    RăspundețiȘtergere
  11. eu imi insir subiectele aici, sub forma de post-uri :)

    RăspundețiȘtergere