luni, 1 martie 2010

TEAMisoara e ecoul nostru, puternic si sanatos

Suntem sanatosi, va spun. Se ridica ecoul unor oameni sanatosi la cap, care isi doresc o viata buna. Suntem in UE, va amintiti? Asta ar insemna ca ne respectam, pe noi insine, la fel de mult cum se respecta un german, un francez, un spaniol, un austriac... Ei or fi gandit-o altfel. S-or fi respectat la inceputuri ceva mai mult. E randul nostru sa recuperam si nu vad nici un motiv pentru care nu am reusi sa ne ajutam singuri.

Ma uit iara in urma...Fac recapitularea, sa vad ce am mai invatat. Am mai invatat ca nu voi sti niciodata cati prieteni am, pentru ca nu pot sti cat sunt de multi. Lumea e mare.
Am invatat si ca atunci cand spui ceva ce are sens, exista un ecou, uneori mai puternic decat strigatul initial. TEAMisoara este ecoul nostru, la fel cum Clujul este ecoul nostru.

Noi suntem aici, la Bucuresti, in centrul unei tari ce se uneste. M-a impresionat ceva de mi-au dat lacrimile

@nebuloasa @dianastoleru @draduta Speram sa apuc sa vad cum toti romanii trag impreuna pentru ceva sau cineva - ati unit Romania :P


Noi n-am facut nimic. Am trezit niste sentimente. Le aveam toti. Acum ne legam unii de altii sa le dam un sens. Am zis ca nu ne oprim la #draduta. Cazul lui Daniel a devenit un simbol al faptului ca putem salva mai mult de o viata. TEAMisoara se pune pe treaba, masoara si cauta solutii. Clujul ne intinde mana.

Avem nevoie de tot ce se poate da, atat cat se poate da, ca sa ne ajutam singuri.

Va multumesc ca sunteti acolo, ca va apucati sa scrieti ceva pe un blog, intr-un comentariu, ca donati, ca ne dati un telefon, ca spuneti prietenilor, ca sunteti mai multi decat si-ar fi imaginat oricine :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu