marți, 24 noiembrie 2009

Creezi sau Donezi?

In fiecare an, de sarbatorile de iarna, se strang bani si bunuri pentru oamenii care au nevoie de ele 365 de zile pe an. Acum, insa, ne e mai simplu sa daruim, nu stiu exact de ce. Ceea ce se daruieste nu acopera niciodata cele 365 de zile, ci se poate compara cu o plapuma din care iti tot ies picioarele.
Ma tot intorc cand vad copii chinuiti pe marginea drumurilor, prin satele prea sarace din Romania. E un gest las, de autoaparare. Mi-e ciuda pe mine pentru ca nu stiu sa inmultesc pestele... Unii oameni se organizeaza si anul asta, sa inmulteasca binele.

Sustin cu mandrie "Creezi sau Donezi", eveniment caritabil organizat de RFB si Club 4x4 Romania, sustinut de Orange concept store. Comunicatul de presa al evenimentului poate fi lecturat mai jos:La acest eveniment sunt chemati toti cei care doresc sa intinda o mana de ajutor, insa intr-un mod inedit : cei prezenti vor crea accesorii pentru Craciun, accesorii care vor fi apoi oferite spre vanzare, in cadrul evenimentului. Fondurile astfel obtinute vor fi folosite pentru a ajuta 80 de copii scolari si prescolari din Comuna Braiesti, judetul Buzau.

“ Acest eveniment este continuarea unui vechi proiect care a avut mult success in vara lui 2009 – RFB Creative Party, insa, de data aceasta, cu un scop caritabil. Asocierea cu Clubul 4x4 Romania face ca ajutorul sa ajunga in locuri atat de vitregite, incat nici nu am visat ca exista. Sunt absolut sigura ca vom fi surprinsi de creativitatea si de darnicia bucurestenilor”, Roxana Radu - fondator RFB.

Toate accesoriile si ustensilele necesare pentru eveniment sunt donate de catre RFB si Club 4x4 Romania, iar membrii celor doua comunitati isi vor dona creatiile, alaturi de public si de invitati. De exemplu, designer-ul vestimentar Ludmila Corlateanu a pregatit accesorii din blana ecologica, iar designer-ul de accesorii Agata Seceleanu va dona ingerasi creati din papusi foarte mici si pene de pasare.

"In fiecare an organizam cate doua actiuni cu caracter umanitar si ajutam acolo unde este nevoie. De cele mai multe ori, banii stransi se duc in locuri extrem de izolate, descoperite in expeditiile Clubului 4x4 Romania, unde nu este curent electric si cu acces imposibil pentru alte masini inafara de cele de teren", Ligia Popescu – Club 4x4 Romania.

Asadar, sambata, 5 decembrie 2009, te asteptam pe calea Victoriei, nr.41, la Orange concept store, intre orele 11 si 17, fie sa iti pui in valoare talentul creativ in scop caritabil, fie sa ajuti o cauza nobila, cumparand accesorii de Craciun.

Romanian Fashion Bloggers (RFB) reprezinta bloggerii romani de moda, fie ca acestia lucreaza in industria modei romanesti, sau sunt doar pasionati de moda. RFB se considera a fi o comunitate, un blog colectiv si informational si o platforma unde se poate comenta liber despre moda in diversele ei forme - de la fotografie la modelling.


Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:

Roxana Radu – RFB.ro.

Tel :0723.614689.

E-mail : info@rfb.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu