joi, 3 septembrie 2009

Plus. Nurofen Plus

Am migrena, da, iar!
Da, stiu si faza cu "mergi la medic,ca sunt cam dese".

N-am prea vorbit despre migrena, de fapt despre cum ma doare, pentru ca nu e ceva cu care te simti bine. Nu e nici motiv de chiul de la nimic, ca atare eu ma torturez cu un monitor aprins cat e ziua de lunga si cu durerea in background. Ma gandesc de altfel si la ROI cand scriu randurile astea, sa fiu in coerenta cu multitasking-ul din acelasi background aprins. Deci: daca scriu acum, repede, despre migrena, cand ma duc la medic, dau doar print, economisesc 5 minute de conversatie plictisitoare. Sa descriem: doare fiecare miscare, fiecare bec pe langa care trec, fiecare voce stridenta, fiecare nota de parfum mai puternic. Doare un punct fix in crestet (de fapt e ca si cand arde ceva) apoi doare mai surd dar luuuung spre ceafa. Si constant...adica o tine asa toata ziua, doar intensitatea variaza. Doare cu o forta egala cu puterea de a suporta...si eu suport destule si acute, ca asa i s-o fi zis Evei, ca urmasele urmaselor ei vor avea putere si vor fi feministe si se vor uita spre durere cu expresie jemenfichista.
Nu prea sunt o urmasa demna a Evei deci, dar na, gen feminin scrie si in formularele completate de mine....Eu ma uit spre durere cu groaza. Nu ma impresioneaza sangele pe caldaram daca nu il asociez cu vreo durere a cuiva. Bocesc insa la toate tristetile de filme si ma ia stomacul daca vad drujbe secerand altceva decat crengi uscate. Bunica-mea ar fi zis ca sunt cam slaba de inger, m-ar fi trecut la coltul rusinat al imaturitatii si mi-ar fi povestit durerile ei trecute. Pe care le-as fi asimilat si inmultit cu 2, caci ar fi fost durerile unei fiinte adorate.

Durerile acute genereaza spirale de ganduri care se misca extrem de rapid, extenuand si neuronul care astazi se misca sacadat, fireste, in spirala. Hranesc aceste momente unice cu muzica si cu Nurofen. Plus!




Pink - Just Like A Pill - Funny home videos are a click away

2 comentarii:

  1. Da, am avut o perioada in care in fiecare duminica pateam la fel... Sper sa-ti treaca, daca nu cu pilule, poate cu muzica si placebo

    RăspundețiȘtergere