marți, 27 octombrie 2009

Wishlist medley - productie in arest la domiciliu

Mi s-a recomandat sa bolesc la mine acasa, fara a indrazni sa-mi port pasii si gripa in locuri populate. Eu bolesc rar, dar si cand se intampla, o fac cu simt de raspundere.
Fireste, nu pot fi legumicola chiar toata ziua, asa ca-mi vin idei. Optimizez un pic timpii de cultivare si de accedere la nivelul superior in Farmville si ma apuc sa-mi organizez wish-list-ul de anul asta, in baza caruia sa prioritizez niste actiuni.

Pentru prima oara, nu reusesc sa ating cota de 10 Items Or Less. Constat ca, de la an la an, imi doresc chestii tot mai legate de siguranta. Sigur, o fi varsta, imi zic, dar in timp ce pe la aceeasi varsta unii isi iau an sabatic prin Papua Noua Guinee, eu ma rog sa nu ajunga nimeni sa cunoasca indeaproape sistemul sanitar din Romania, sau umilintele pe care le inghit oameni cu multa minte, doar pentru ca depind de alti oameni.
Imi doresc teribil ca Daniel sa se faca bine. Imi mai doresc ca toata energia Cristinei Bazavan sa insanatoseasca pe cine trebuie. Poate si pe altii, la cap, daca se poate...

Anul asta am nevoie de inspiratie, sa ma simt demna de 10 Items or Less. Am ales niste inspiratie mai jos. Cu voia voastra...


Urma - Wishlist

A little rush to warm the blood
Some piece of mind for me to hold
A day of rest to cool the brakes
A meaning for my damn mistakes




Pearl Jam - Wishlist

"I wish I was a messenger and all the news was good
I wish I was the full moon shining off a camaros hood"




Muse - Undisclosed Desires

I want to reconcile the violence in your heart
I want to recognize your beauty's not just a mask
I want to exorcise the demons from your past
I want to satisfy the undisclosed desires in your heart


AMR:23 de zile

2 comentarii: